2015. május 3., vasárnap

Legyen-e levelezőlistája a Mini-könyvklubnak?

Kedves Könyvklub Tagok!

Krlany adta az ötletet, hogy lehetne egy közös e-mailes levelezőlistánk. Ez egy plusz beszélgetési felületet adna, illetve a tagok közötti fájlcserét is lehetővé tenné, ha valaki valamit meg szeretne osztani más klubtagokkal. A könyvklubhoz tartozó bejegyzéseitek linkjét is könnyen elküldhetnétek ilyen formán egymásnak. Igény szerint akár a levelezőlistára is megírhatom mindig, ha van valami újdonság, pl. új szavazást írtam ki egy könyvhoz. Olyan listára gondolok (mondjuk googlegroups), ahol mindenki külön beállíthatja magának, ha pl. csak napi 1 ilyen e-mailt szeretne kapni (az összes aznapi levélről), hogy ne árasszák el a postaládáját ezek az e-mailek.

Az a kérdés, hogy szeretnétek-e ilyen levelezőlistát. Szerintem akkor van értelme ilyet indítani, ha legalább a tagok fele, tehát olyan 6-7 ember részt vesz benne. Kérlek benneteket, hogy az alábbi űrlap kitöltésével nyilatkozzatok arról, hogy szeretnétek-e ilyet, feliratkoznátok-e a listára. Amint összejön 6 ember e-mail címe az űrlapon, létrehozom a listát, és őket automatikusan felveszem rá. Utólag még bárki jelentkezhet majd.

Ha bármi gondolatotok van ezzel kapcsolatban, (pl. kevesebb résztvevővel is igényt tartotok a listára, vagy jobb ötletetek van) kérlek írjátok meg hozzászólásban!

Kövess Bloglovin-on

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése