2015. július 12., vasárnap

Killer Blonde

http://moly.hu/konyvek/laura-levine-killer-blondeKonnyed, szorakoztato krimit olvashat, aki tovabbra is koveti a botcsinalta magannyomozo mulatsagos kalandjait.

Ennek a bejegyzesnek a szoveget a repteren a mobiltelefonomrol szerkesztettem, ezert sajnos nincsenek benne ekezetek. Remelem, azert igy is konnyen olvashato minden szo.

A történetből: Jaine uj munkat szerez maganak szellemirokent egy gazdag no konyvehez. A fizetes meses, de a munkaadoja, SueEllen kiallhatatlan. A furdokadban lubickolva meseli unalmas torteneteit Jainnek, aki a wc uloke tetejen kenyszerul orak hosszat jegyzetelni. Raadasul a konyv kesz kudarcnak igerkezik. Mikor Jaine vegre raszanja magat a felmondasra, holtan talalja a kadban munkaadojat. Vajon tenyleg a mostohalanya olte meg, ahogy a rendorseg gyanitja?

Értékelésem: megint egy porgos, vidam krimit olvastam, es ugy tunik, megse unok meg ra erre a sorozatra. Tovabbra is mokas, sosem ul le a tortenet, es a gyilkossagi nyomozos szal is tobb meglepetest tartogatott. Meg most talan jobban is tetszett a krimi resze, mint a sorozat korabbi koteteiben. Nagyon tetszettek a szereplok is, akiket megismertunk a tortenetben, mert mindnek van valami furcsa beutese. Jaine idonkent hajmereszto, kinos helyzetekbe kerul, amitol meg viccesebb, szorakoztatobb a regeny. A szulei az elozo reszhez hasonloan most is hajbakapnak, es emailben traktaljak Jaine-t a bolond dolgaikkal. Ajanlom a sorozatot azoknak, akik vidam, konnyed, gyorsan olvashato krimire vagynak.

Értékelésem: 5 / 5

A könyvsorozat részei:
 A Jaine Austen Mystery 1: This Pen for Hire
 A Jaine Austen Mystery 2: Last Writes
 A Jaine Austen Mystery 3: Killer Blonde
 A Jaine Austen Mystery 4: Shoes to Die For
 A Jaine Austen Mystery 5: The PMS Murder
 A Jaine Austen Mystery 6: Death by Panty Hose
 A Jaine Austen Mystery 7: Killing Bridezilla
 A Jaine Austen Mystery 8: Killer Cruise
 A Jaine Austen Mystery 9: Death of a Trophy Wife
 A Jaine Austen Mystery 10: Pampered to Death
 A Jaine Austen Mystery 11: Death of a Neighborhood Witch
 A Jaine Austen Mystery 12: Killing Cupid

További könyvek az írótól: Candy Cane Murder

Hasonló könyvek:
Candy Cane Murder
The Heist
Heat Wave - Hőhullám
Kakukkszó

Kövess Bloglovin-on

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése